Prefab Beton Opleiding

Opleidings aanbod

Opleidingen

In de opleidingen leer jij hoe je alle verschillende Prefab betonelementen maakt. Denk hierbij aan wanden, vloerelementen voor gebouwen, trappen en bordessen. Belangrijk onderdeel hierbij is het maken van mallen in de juiste maatvoering en vormen die de klant wenst. 

Het unieke aan deze opleiding is dat je er op 3 niveaus kunt instromen. Niveau 1: Assistent bouwen, wonen en onderhoud, niveau 2: Betontimmerman en niveau 3: Allround Betontimmerman

Ook als zij-instromer kun je bij ons een opleiding starten. Afhankelijk van jouw wensen, opleiding en werkervaring kun je bepaalde onderdelen van het gehele programma volgen en een officieel erkend MBO-certificaat behalen. Wanneer alle onderdelen zijn afgerond en de opleiding is doorlopen, ontvang je een MBO-diploma. 

 

Niveau 1

Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Werk jij graag in teamverband? En wil jij alles leren over betontechnieken? Dan is de opleiding Assistent bouwen, wonen en onderhoud wat voor jou.

Lees meer
Niveau 2

Betontimmerman

Jij kunt zelfstandig en in teamverband werken op diverse productielijnen en hebt een goed constructief inzicht. Jij weet hoe je mallen en bewapening moet maken, hoe je beton moet storten en dit perfect kunt afwerken. Is dit jouw toekomst? Kies dan voor de opleiding betontimmerman!

Lees meer
Niveau 3

Allround betontimmerman

Houd jij niet van stilzitten en ben je altijd in beweging? Wil jij leren hoe je complexe betonelementen vorm geeft en op de bouwplaats plaatst? Dan is de opleiding Allround betontimmerman wat voor jou.

Lees meer

PBO is een samenwerking van